Turun kaupunginteatteri: Rock of Ages.

Lokakuussa ensi-iltansa Turun kaupunginteatterissa saanut Rock of Ages oli aikamoista musiikillista ilotulitusta! Koko kahden ja puolen tunnin ajan edessä välkkyivät mahtavat tanssinumerot ja korvissa soivat hitit 80-luvulta. Aivan mahtavaa.

Juoni ei nyt ehkä sytyttänyt mitenkään erityisesti, mutta laulajat senkin edestä. Etenkin pääpari Drew’n ja Sherrien rooleissa säkenöineet Mikael Saari ja Anna Victoria Eriksson olivat aivan upeita ja pääsivät yllättämään taidoillaan. Lopulta suosikiksi taisi kuitenkin nousta isänsä sortama, mutta oman äänensä löytävä Franz (Tuukka Raitala), ja erityisylistyksen ansaitsee myös upea Pauliina Saarinen.

Vitsit olivat parhaasta (joskin myös mauttomimmasta) päästä ja naurattivat aidosti. Musiikki sai taputtamaan mukana, ja tanssijoiden suoritukset huokailemaan ihastuksesta. Tämä on hieno, tosi hieno, ja ihastutti kovasti.

Ainut ärsyttävä puoli taisi olla se, että mainonnassa ratsastetaan Veeti Kallion nimellä, vaikka hänen roolinsa on loppujen lopuksi melko pieni. Sivusta kuuli, että moni katsoja oli pettynyt kuviteltuaan tulleensa katsomaan nimenomaan Kalliota.

Esityksiä Domino-teatterissa (joka sekin itsessään on kokemus!) on vielä ainakin vuoden loppuun asti, joten vielä ehtii hypätä mukaan aikamatkalle 80-luvulle. Suosittelut!

-Nti Kirjastotäti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: