Rick Kirkman ja Jerry Scott: Täytyykö minun taas huutaa?!

Nti Kirjastotäti ainakin huudahti riemusta (tietysti tosi hiljaa, kirjastossa kun ollaan) huomatessaan, että suosikkisarjaan on tullut uusi osa. Nti Kirjastotädin tuli luettua Baby blues -sarjaa etenkin oman jakaantumisensa aikaan, ja sitä tuli ahmittua sekä suomeksi että englanniksi.

Baby blues on Rick Kirkmanin ja Jerry Scottin amerikkalaisesta, tavallisesta lähiöperheestä kertova sarjakuva, jota on julkaistu jo vuodesta 1990 saakka. Perheeseen on tänä aikana ehtinyt syntyä kolme lasta: Suvi, Saku ja Sini, kaikki aika omanlaisiaan persoonia.

Amerikkalaisuudestaan huolimatta sarja tarjoaa paljon samaistumispintaa kenelle tahansa, joka joskus jossain on tuntenut jonkun lapsen. Eli suunnilleen kaikille. Ehkä kuitenkin parhaiten heille, jotka ovat itse aiheuttaneet lapsen tulon tähän maailmaan.

Harmi vain, että viime syksynä ilmestynyt Täytyykö minun taas huutaa?! ei ihan lunastanut paikkaansa nti Kirjastotädin odotuksissa. Jotenkin sitä odotti enemmän. Paikoittain kirja oli ihan hauska, mutta useimmiten… tekee ihan pahaa sanoa, mutta ei.

Valitettavasti nti Kirjastotäti ei toistaiseksi ole ehtinyt lukea aikaisempia osia vertaillakseen, onko muutos tapahtunut sarjassa vai hänessä itsessään, mutta joka tapauksessa tämä osa oli pettymys. Harmi. Baby blues on kuitenkin ollut yksi nti Kirjastotädin ehdottomista lempisarjakuvista. Pakko lukea aiempia albumeita ja pian, vaikka pelottaakin, jos sitä vain pettyy uudelleen.

Tässä vielä aiempi postaus, jossa sarjaa hieman hipaistaan.

-Nti Kirjastotäti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: