Rick Kirkman ja Jerry Scott: Täytyykö minun taas huutaa?!

Nti Kirjastotäti ainakin huudahti riemusta (tietysti tosi hiljaa, kirjastossa kun ollaan) huomatessaan, että suosikkisarjaan on tullut uusi osa. Nti Kirjastotädin tuli luettua Baby blues -sarjaa etenkin oman jakaantumisensa aikaan, ja sitä tuli ahmittua sekä suomeksi että englanniksi.

Baby blues on Rick Kirkmanin ja Jerry Scottin amerikkalaisesta, tavallisesta lähiöperheestä kertova sarjakuva, jota on julkaistu jo vuodesta 1990 saakka. Perheeseen on tänä aikana ehtinyt syntyä kolme lasta: Suvi, Saku ja Sini, kaikki aika omanlaisiaan persoonia.

Amerikkalaisuudestaan huolimatta sarja tarjoaa paljon samaistumispintaa kenelle tahansa, joka joskus jossain on tuntenut jonkun lapsen. Eli suunnilleen kaikille. Ehkä kuitenkin parhaiten heille, jotka ovat itse aiheuttaneet lapsen tulon tähän maailmaan.

Harmi vain, että viime syksynä ilmestynyt Täytyykö minun taas huutaa?! ei ihan lunastanut paikkaansa nti Kirjastotädin odotuksissa. Jotenkin sitä odotti enemmän. Paikoittain kirja oli ihan hauska, mutta useimmiten… tekee ihan pahaa sanoa, mutta ei.

Valitettavasti nti Kirjastotäti ei toistaiseksi ole ehtinyt lukea aikaisempia osia vertaillakseen, onko muutos tapahtunut sarjassa vai hänessä itsessään, mutta joka tapauksessa tämä osa oli pettymys. Harmi. Baby blues on kuitenkin ollut yksi nti Kirjastotädin ehdottomista lempisarjakuvista. Pakko lukea aiempia albumeita ja pian, vaikka pelottaakin, jos sitä vain pettyy uudelleen.

Tässä vielä aiempi postaus, jossa sarjaa hieman hipaistaan.

-Nti Kirjastotäti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: