Vintage Mickey.

Kesätapahtumien elokuvia miettiessä harkitsemisen arvoisten listalle päätyi myös kokoelma Vintage Mickey. Kokoelmassa on yhdeksän lyhytelokuvaa noin 30-luvulta, mukana mm. Mikin ja Minnin ensimmäinen yhteinen esiintyminen sekä Oscar-ehdokkuuksia niittäneitä pätkiä. Odotuksena oli jotain hauskaa, vaikkakin hieman vanhanaikaista. Ihan näin vanhanaikaista tavaraa nti Kirjastotäti ei kuitenkaan ollut odottanut.

Ensimmäisessä pätkässä (Steamboat Willie) aloitettiin kevyesti rääkkäämällä eläimiä: aluksi se oli ihan hauskaa veivata vuohen häntää kuin parastakin soittopeliä, mutta siinä vaiheessa kun emakosta maitoa imevät pikkupossut potkittiin irti, jotta Mikki pääsisi soittelemaan emakon nisillä, alkoi kyseenalaisuus kasvaa merkittävästi.

Toisessa pätkässä (Plane Crazy) Mikki lähtee romanttiselle pikku lennolle Minnin kanssa. Kun Minni ei kainona tyttönä heti suostukaan pilvien yläpuoliseen pusutteluun, päättää Mikki säikäyttää Minnin: hän kurvailee kuin mielipuoli, ja yrittää suukotella uudelleen tällä kertaa pelosta tärisevää Minniä. Minni ei edelleenkään suostu, jolloin Mikki suutelee häntä väkisin. Onneksi Minni tekee kuten kuuluu ja täräyttää Mikkiä kunnon avarilla poskelle. Hän päättää mieluummin hypätä lentokoneesta ja tehdä alushousuistaan laskuvarjon kuin alistua törkeisiin hyväksikäyttöyrityksiin.

Tässä kohtaa kuitenkin nti Kirjastotädin mielenkiinto koko DVD:tä kohtaan lopahti täysin. Se sai pyöriä taustalla loppuun saakka, mutta ei sitä halunnut enää katsoa. Nämä pätkät ovat totta kai aikansa kuvia, mutta aika aikaansa kutakin. Tällaisen Mikin nti Kirjastotäti jättää mielellään menneisyyteen.

– Nti Kirjastotäti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: