Kevytkenkäinen.

Tällainen elokuva ei tietenkään millään tavalla heti nimestään lähtien sovi tiukkapipoisten kirjastotätien katsottavaksi, mutta joskus on astuttava mukavuusalueidensa ulkopuolelle.

Sieltä naapurikirjaston hyllystä, mistä nti nappasi mukaansa sen Goethenkin, lähti kotiin myös elokuva nimeltä Kevytkenkäinen. Neverheard, vaikka mukana on niinkin tuttuja näyttelijöitä kuin Jessica Biel, Colin Flirt… anteeksi, Firth, Kristin Scott Thomas sekä se pääosamies, jonka on ehkä joskus ennenkin nähnyt jossain tai sitten ei. Eipä sen naamakaan ole kokonaan kannessa, joten tuskin hän kovin merkittävä on.

Lyhyesti kerrottuna englantilaismies John Whittaker on mennyt yllättäen naimisiin ja tuo vaimonsa näytille kotikartanoonsa. Vaimo Larita saa kuitenkin osakseen melkoista vastustusta sekä amerikkalaisuutensa, avioliiton pikaisuuden että ikävien vahinkojenkin seurauksena.

Parasta antia elokuvassa ovat ehdottomasti ikisuosikki Firthin nasevat piikittelyt. Ne onnistuvat ja toimivat, ja välillä hän saa onneksi oivallisia vastauksiakin. Muuten elokuva on ihan kiva, mutta paljon muuta mieleen ei jää. Vaikka oli se tangokin kyllä ihan katsottavaa menoa.

– Nti Kirjastotäti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: