Nti Kirjastotädin lyhyt esittely.

Hei. Minä olen nti Kirjastotäti. Työskentelen pienehkössä kirjastossa, johon virtaa mainoksia erilaisista kulttuuritapahtumista joskus niin tiuhaan, ettei minulla ole minkäänlaista mahdollisuutta laittaa niitä kaikkia esille asiakkaiden löydettäviksi. Siksi päätin, että voisin yhtä hyvin kertoa kuulemistani tapahtumista blogin kautta laajemmallekin yleisölle.

Koska asun ja työskentelen Turussa, liittyvät tapahtumat ja muut kirjoituksissa mainitsemani asiat varmasti Turkuun ja sen lähitienooseen.

Koska olen ihminen, saattaa kirjoituksissa vilahdella välillä muutakin kirjastoon ja seutuun liittyvää, ehkä vähän elämäänkin. Hyvin vähän. Koska minähän tietysti olen kotona lukulasit nenälläni lukemassa silloin kun en ole kirjastossa. Eiväthän kirjastotädit mitään muuta koskaan tee.

Tämä blogi ei ole saanut alkuaan kirjaston henkilökunnan kokouksessa tai missään muussakaan virallisessa yhteydessä, joten mitään täällä esitettyä mielipidettä tai muuta asiaa ei voida millään tavalla missään tilanteessa yhdistää kirjastolaitoksen, kulttuurilautakunnan, vapaa-aikatoimialan tai minkään muun tahon tekemisiin, mielipiteisiin, virallisiin linjoihin, aatteisiin, toimintasuunnitelmiin tai mihinkään mitä kukaan koskaan ikinä keksii. Blogi on henkilökohtainen, ja edustaa vain minun yksityishenkilönä ilmaisemia ajatuksia. Tämä kumoaa siis kaikki mahdolliset tilanteet, joissa joku voi ottaa jostain nokkaansa. Se ei ole mahdollista. Ei luvallista. Ei sallittua. Et saa.

Toivon, että löydät blogini kautta jotain mielenkiintoista ja tulet toistekin!

Nti Kirjastotäti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: